Розсольник з перловкою і солоними огірками: як без машини часу відправитися в радянську їдальню

На обідньому столі «цвяхом програми», як правило, виступають другі страви. Гарячі супи зазвичай залишаються в тіні ароматного м'яса, ніжною риби або соковитих сардельок. Але з розсольником справи йдуть інакше. Густий, наваристий суп зі специфічним кислуватим присмаком - це справжній кулінарний шедевр, приготування якого не вимагає особливих навичок і значних витрат. Якщо ви освоїте рецепт розсольнику з перловкою і солоними огірками, ваші домочадці точно полюблять перші страви і проситимуть добавки.

Як правильно варити яловичину для бульйону, других страв і салату

Яловичина - досить поширений в раціоні людей тип м'яса. Використовувати його можна для приготування бульйонів, перших і других страв, салатів, закусок. Страви виходять смачними, ситними і дуже корисними. Незамінна яловичина для людей, які страждають на анемію, а також в дієтичному, дитячому харчуванні. Але готувати її не так просто, адже не всі знають, скільки варити яловичину, щоб вона вийшла м'якою, ніжною і смачною.

Рецепт окрошки з квасом - вічна класика!

Як приготувати окрошку на квасі: рецепт цієї страви сягає корінням до витоків української кухні. Простий, швидкий, корисний і дуже ситний - він дозволить урізноманітнити літнє меню і включати в нього лише ті страви, яким буде радий змучений спекою організм. Отже, приступимо!

Традиційні та оригінальні рецепти супів з пельменями

Дієтологи радять їсти супи кожен день - це корисно, ситно і, звичайно, смачно. Рецептів перших страв існує маса, але часто господині ходять за звичним колі: курячий з лапшічкой, щі, борщ, розсольник. А якщо подати до обіду суп з пельменями? Домашні будуть в захваті!

Як приготувати окрошку на кефірі - 3 рецепта і 5 корисних порад!

Якщо на обід запланована окрошка на кефірі, то рецепт з фото на нашому сайті допоможе зробити блюдо ідеальним! Ми пропонуємо вам простий і швидкий спосіб приготування, а також два варіанти смачних інтерпретацій. Отже, знайомтеся!

Смачна окрошка - рецепти з фото і експерименти від професійних кулінарів!

Таке популярне блюдо як окрошка просто не могло стільки десятиліть жити в українській кулінарії і не зазнати змін. Звичайно, сьогодні з'явилися десятки варіацій на тему холодного супу. Звичайно, класичний його рецепт став конкурувати з новими і дуже цікавими! І звичайно, сьогодні для кожного знайдеться до смаку своя окрошка: рецепти з фото покроково класичного рецепту і його інтерпретацій пропонуємо в нашій статті!

Як варити борщ з м'ясом красивого червоного кольору

У кожній дружній родині люблять на обід борщ. Але навіть у близьких людей смаки можуть виявитися різні: одні не люблять картоплю в супі, а вважають за краще бульйон, інші, навпаки, вимагають тільки гущу. А як варити борщ з м'ясом, щоб догодити всім і не залишалося «ні вершків, ні корінців», тобто, з'їдалося все? Дуже просто! Для цього слід класти в борщ не тільки інгредієнти в потрібній кількості і в правильній послідовності, але ще і додавати кмітливість з любов'ю!

Окрошка на мінеральній воді: 4 смачних рецепта простого страви!

Все дуже просто! Ви обов'язково переконайтеся в цьому, дізнавшись, як приготувати окрошку на мінеральній воді. Смачне, досить ситне, але при цьому легке блюдо стане улюбленим у вашому літньому раціоні. Про популярних рецептах і їх інтерпретаціях читайте в цій статті!

Як приготувати юшку в домашніх умовах: розкриваємо секрети шеф-кухарів!

У кожної господині знайдеться своя відповідь на питання, як правильно варити юшку, щоб вона вийшла смачною, ситною та наваристою. А наші прості поради допоможуть зробити її не звичайним обіднім стравою, а справжнім кулінарним шедевром. Скористайтеся секретами професійних кухарів, щоб зварити приголомшливу вуха, як на рибалці!