Як приготувати холодець зі свинячих ніжок: улюблена закуска українців

Неповторний смак холодцю знаком кожному. Зазвичай жоден Новий рік або велике застілля не обходяться без цього ситного страви. На святковому столі холодець не тільки урізноманітнює ваше меню, але і допомагає любителям спиртного довго залишатися при здоровому глузді і насолоджуватися прекрасним ввечері в колі друзів і близьких.

Розсольник з перловкою і солоними огірками: як без машини часу відправитися в радянську їдальню

На обідньому столі «цвяхом програми», як правило, виступають другі страви. Гарячі супи зазвичай залишаються в тіні ароматного м'яса, ніжною риби або соковитих сардельок. Але з розсольником справи йдуть інакше. Густий, наваристий суп зі специфічним кислуватим присмаком - це справжній кулінарний шедевр, приготування якого не вимагає особливих навичок і значних витрат. Якщо ви освоїте рецепт розсольнику з перловкою і солоними огірками, ваші домочадці точно полюблять перші страви і проситимуть добавки.

Як варити борщ з м'ясом красивого червоного кольору

У кожній дружній родині люблять на обід борщ. Але навіть у близьких людей смаки можуть виявитися різні: одні не люблять картоплю в супі, а вважають за краще бульйон, інші, навпаки, вимагають тільки гущу. А як варити борщ з м'ясом, щоб догодити всім і не залишалося «ні вершків, ні корінців», тобто, з'їдалося все? Дуже просто! Для цього слід класти в борщ не тільки інгредієнти в потрібній кількості і в правильній послідовності, але ще і додавати кмітливість з любов'ю!

Як правильно варити яловичину для бульйону, других страв і салату

Яловичина - досить поширений в раціоні людей тип м'яса. Використовувати його можна для приготування бульйонів, перших і других страв, салатів, закусок. Страви виходять смачними, ситними і дуже корисними. Незамінна яловичина для людей, які страждають на анемію, а також в дієтичному, дитячому харчуванні. Але готувати її не так просто, адже не всі знають, скільки варити яловичину, щоб вона вийшла м'якою, ніжною і смачною.

Як приготувати юшку в домашніх умовах: розкриваємо секрети шеф-кухарів!

У кожної господині знайдеться своя відповідь на питання, як правильно варити юшку, щоб вона вийшла смачною, ситною та наваристою. А наші прості поради допоможуть зробити її не звичайним обіднім стравою, а справжнім кулінарним шедевром. Скористайтеся секретами професійних кухарів, щоб зварити приголомшливу вуха, як на рибалці!

Традиційні та оригінальні рецепти супів з пельменями

Дієтологи радять їсти супи кожен день - це корисно, ситно і, звичайно, смачно. Рецептів перших страв існує маса, але часто господині ходять за звичним колі: курячий з лапшічкой, щі, борщ, розсольник. А якщо подати до обіду суп з пельменями? Домашні будуть в захваті!

Як готувати чахохбілі з курки - 3 смачні рецепти грузинського блюда

А чи не приготувати б мені чахохбілі ... Якщо вас відвідала така думка, значить, ви справжня господиня і кулінар! Ми розповімо вам секрети приготування страви за класичним і сучасним рецептом. І як приготувати чахохбілі з курки в мультиварці. Читайте далі і дізнаєтесь багато цікавого!

Смачна окрошка - рецепти з фото і експерименти від професійних кулінарів!

Таке популярне блюдо як окрошка просто не могло стільки десятиліть жити в українській кулінарії і не зазнати змін. Звичайно, сьогодні з'явилися десятки варіацій на тему холодного супу. Звичайно, класичний його рецепт став конкурувати з новими і дуже цікавими! І звичайно, сьогодні для кожного знайдеться до смаку своя окрошка: рецепти з фото покроково класичного рецепту і його інтерпретацій пропонуємо в нашій статті!

Як приготувати плов в казані і який рис краще для плову?

Плов є одним із стародавніх страв східної кухні. Він займає почесне місце на столі, а його приготування вважається мистецтвом. Цінителі східної кухні вважають плов воістину господарем столу. А в Узбекистані жоден святковий захід не обходиться без цього ароматного бурштинового страви. Давайте заглянемо в історію і дізнаємося, як правильно готувати плов.

Окрошка на мінеральній воді: 4 смачних рецепта простого страви!

Все дуже просто! Ви обов'язково переконайтеся в цьому, дізнавшись, як приготувати окрошку на мінеральній воді. Смачне, досить ситне, але при цьому легке блюдо стане улюбленим у вашому літньому раціоні. Про популярних рецептах і їх інтерпретаціях читайте в цій статті!

Як приготувати правильні манти: рецепт в пароварці

Як готувати манти? Яку використовувати начинку і як їх правильно варити? Як зробити манти соковитими? Коли мова заходить про цю страву, питань виникає неймовірно багато. Сьогодні ми відповімо на кожен з них і розповімо вам, як приготувати манти в пароварці.

Рецепт окрошки з квасом - вічна класика!

Як приготувати окрошку на квасі: рецепт цієї страви сягає корінням до витоків української кухні. Простий, швидкий, корисний і дуже ситний - він дозволить урізноманітнити літнє меню і включати в нього лише ті страви, яким буде радий змучений спекою організм. Отже, приступимо!

Рецепт млинцевого торта з 5 видами начинок і секрети правильного страви!

Як приготувати млинцевий торт: рецепт цієї страви простий, але нерідко у господинь виникають питання. Як підготувати начинку? Скільки часу буде потрібно, щоб він просочився? Чи можна використовувати його лише на десерт або як закуску? Відповідаємо на всі питання!

Як приготувати окрошку на кефірі - 3 рецепта і 5 корисних порад!

Якщо на обід запланована окрошка на кефірі, то рецепт з фото на нашому сайті допоможе зробити блюдо ідеальним! Ми пропонуємо вам простий і швидкий спосіб приготування, а також два варіанти смачних інтерпретацій. Отже, знайомтеся!

Безпрограшний рецепт чізкейку в мультиварці!

Як приготувати чізкейк в мультиварці? Чи є особливості в техніці приготування в залежності від моделі пристрою? Як готувати класичний сирний кекс і зробити його більш оригінальним? Читайте відповіді на ваші питання в нашій статті!